Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Valilikten Korona Virüsü Açıklaması

Gündem Yayın: 27.02.2020 09:11
Yazar:
Valilikten Korona Virüsü Açıklaması

“Karabük’te karantina var” iddiası üzerine basına yansıyan ve sosyal medya üzerinden hızla yayılan asparagas paylaşımlar sonrası, Karabük Valiliği yazılı bir açıklama yaptı.

Karabük Valiliği’nce yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında ilimizin koronavirüs hastalığı nedeniyle karantinaya alındığı yönünde gerçeği yansıtmayan haberler yapıldığı öğrenilmiştir. İlimizde şu ana kadar hiçbir sağlık kuruluşumuza koronavirüs hastalığı şüphesi ile başvuru olmamıştır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de bu hastalıkla ilgili gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. Vatandaşlarımızın endişeye kapılmasını gerektirecek herhangi bir durum olmadığını belirtir, tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.” ifadelerine yer verildi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: