Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Engelli vatandaşların tekerlekli sandalye sevinci

Gündem Yayın: 18.02.2020 10:36
Yazar:
Engelli vatandaşların tekerlekli sandalye sevinci

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, hayırsever vatandaşlar tarafından alınan tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Şubat ayında derneğe bağışlanan 6 adeti akülü olmak üzere toplam 11 tekerlekli sandalye engelli vatandaşların adreslerine kadar giderek teslim edildi.. Dün de bu kapsamda Eskipazar İlçesinde tekerlekli sandalyesine kavuşan  Şerife Karataş isimli vatandaş “Allah herkesten razı olsun. Derneğimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde her türlü ihtiyaçlarımız gideriliyor. Her konuda her zaman yanımızdalar” diyerek duygularını dile getirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz ise ,24 yıl önce kurulan ve kamu yararına çalışan dernekler arasında olan derneğin bağışlarla ayakta durduğu, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Yılmaz “Şubat ayında bize teslim edilen 6’sı akülü olmak üzere toplamda 11 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize teslim ediyoruz. Biz bu tekerlekli sandalyeleri kişinin yaşını ve engel durumuna göre veriyoruz. Herkese değil. Çünkü bazı vatandaşlarımızın engeli ne yürümesine, ne de diğer ihtiyaçlarını yerine getirmesine engel değil. O yüzden bize yapılan bağışları gerekli hassasiyeti gösterek yerlerine veriyoruz. Herkesten Allah razı olsun, Bu sandalyeler yüz güldürüyor. Engelli kardeşlerimize el ayak oluyor” dedi

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonu

Karabük Yayın: 03.05.2024 20:46
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te uyuşturucu operasyonu

Karabük’te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il merkezinde düzenledikleri operasyonda, 1 şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 56 adet 300 mg sentetik ecza hap, 20 gram sentetik Bonzai ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alınırken, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.