Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Buz pistine dönen yolda kazalar art arda geldi

Gündem Yayın: 10.02.2020 08:35
Yazar:
Buz pistine dönen yolda kazalar art arda geldi

Karabük’te etkisini sürdüren kar yağışı sonrası adeta buz pistine dönen yolda kazalar birbiri ardına geldi.

Karabük’te başlayan kar yağışı etkisini sürdürdü. Kar yağışının devam ettiği kentte hava sıcaklığının düşmesi nedeniyle yollarda buzlanma meydana geldi. 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde 36. ve 53. Caddelerin kesiştiği rampada inmekte zorluk çeken sürücülerin yaptığı kazalar İHA kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşanan buzlanma nedeniyle araçlarının kontrolünü sağlamakta zorluk çeken sürücülerin kazaları ise ardına ardında geldi. Kentin birçok bölgesinde meydana gelen kazalarda ise maddi hasarlar oluştu.
BUZ PİSTİNE DÖNEN YOLLARDA EN ÇOK VATANDAŞLAR EĞLENDİ
Kar yağışının etkisinin ardından oluşan buzlanma sonucu özellikle mahalle aralarındaki yollarda vatandaşlar doyasıya kayak yaptı. Ellerine aldıkları poşetlerle çocukları ile birlikte metrelerce aşağıya kayan vatandaşlar karın keyfini doyasıya çıkardı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

UNESCO kenti Safranbolu’da Hıdırellez yürüyüşü

Manşet Yayın: 06.05.2024 21:34
İhlas Haber Ajansı
UNESCO kenti Safranbolu’da Hıdırellez yürüyüşü

Baharın habercisi olan Hıdırellez Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlandı.

Baharın müjdecisi olarak birçok farklı coğrafyada yüzyıllardır kutlanan Hıdırellez Bayramı Safranbolu’da da kutlandı. Camikebir Mahallesi’ndeki bir kafe önünde bir araya gelen katılımcılar, program çerçevesinde Emzikli Kaya’ya kadar yürüdü. Emzikli Kaya’nın hikayesinin anlatıldığı program yufka ekmeği, yumurta, yeşil soğan ve yeşillik ikram edilmesi ile sona erdi.

Yürüyüşe, 22. 23. dönem AK Parti Karabük Milletvekili ve KARDEMİR Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Şebnem Urgancıoğlu ve vatandaşlar katıldı.