Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Özen,  güven tazeledi

Gündem Yayın: 30.12.2019 11:46
Yazar:
Özen,  güven tazeledi

Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı

Karabük Merkeze bağlı 28 Mahalle Muhtarının üye olduğu Merkez Mahalle Muhtarları Derneğinin Olağan Kongresi yapıldı.

Mevcut Başkan Mehmet Özen’in hazırladığı tek liste ile gidilen Merkez Mahalle Muhtarları Derneğinin Olağan Kongresine Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Dr. Hüseyin Avni Aksoy, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kongrede güven tazeleyen Mehmet Özen’i ve ekibini tebrik eden Vali Gürel, ” Muhtarlık müessesesi demokrasimizin ilk temel taşlarını oluşturmaktadır. Bir Kamu görevlisi olan muhtarlarımız, 7/24 esasıyla vatandaşa en yakın hizmeti veren, onların sorunlarını dile getirmelerine yardımcı olan, çözüm bulan ve yol gösteren ve vatandaşlarla kurumlar arasında köprü vazifesi gören bir kurumdur. Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Kongresinin mahalle muhtarlarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Güven tazeleyen Mehmet Özen ve yeni Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilerim.”diye konuştu.

Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen Başkanlığındaki Merkez Mahalle Muhtarları Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Adnan Kuş, Belen Mahallesi Muhtarı Lütfi Yılmaz, Yenişehir Mahallesi Muhtarı Sadettin Kandakoğlu ve Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Bülent Demircan

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Gündem Yayın: 28.04.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Rize’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde, Rize Merkez ve İyidere ilçesinde 6 farklı adreste operasyon gerçekleştirildi. 6 şahsa yönelik KOM, JASAT ve Asayiş Timlerinin katılımı ile adreslerde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 86 adet tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız yivli av tüfeği, 25 adet piyade tüfeği mermisi, 2 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği, 139 gram kubar esrar maddesi, 15 gram toz esrar maddesi 37 kök kenevir bitkisi, 2 esrar öğütme aparatı, 2 adet uyuşturucu içme aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Yapılan Aramalarda yakalanan 5 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatılırken, 1 şüpheli şahsın yakalanması için çalışılıyor.

Paylaş: