Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

TSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 25.09.2014 14:10
Yazar:
TSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı  Mimoza Düğün Salonunda yapıldı. Toplantıya;  Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, TSO Meclis Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ile meclis üyeleri ve meslek grupları katıldı.

Toplantıda, TSO yönetimi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemine sahip olan TSO Meslek Komiteleri üyeleriyle birlikte Akreditasyon eğitiminde bir araya geldi.

Oda ve borsa üyelerine en iyi hizmetin verilmesi kurum çalışmalarının sistemli bir biçimde yürütülmesi amacıyla Türkiye Odalar  ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen eğitim,  Dr. Yüksel Vardar tarafından verildi.

Eğitimde odalarda sunulan hizmetin türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Sisteminin Avrupa oda sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan konular anlatıldı.

Programın devamında meslek komitelerinin gruplarıyla ilgili sorunları ve çözüm önerilerini içeren bilgi alışverişinde bulunuldu. Ortaya konulan sorunlar ve çözüm önerileri  odamız yönetim ve meclis toplantılarında gündeme alınması karar verildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi

Spor Yayın: 03.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, halı sahada taraftarlarla maç yaparken görüntülendi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 18 müsabakada forma giyen Pepe, 5 gol atmıştı.

Halı saha performansında da etkili olan Fildişi Sahili oyuncunun yaptığı şov da dikkat çekti.

Paylaş: