Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Oto Teyp Hırsızlığında tutuklama

Gündem Yayın: 30.11.2019 10:54
Yazar:
Oto Teyp Hırsızlığında tutuklama

Üç otomobilden teyp hırsızlığı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geçtiğimiz hafta 3 otomobilden teyp hırsızlığı ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından şüphelilerinin H.G. (19) ve S.K. (17) olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonla yakalanan zanlıların ifadeleri doğrultusunda evlerinde yapılan aramada oto teypleri ve teyp kolonları ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisine iade-i ziyaret

İlçe Haberleri Yayın: 04.05.2024 08:36
İhlas Haber Ajansı
Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisine iade-i ziyaret

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisine iade-i ziyarette bulunarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde seçilen üyeleri tebrik etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen tarafından karşılanan Vali Yavuz, Meclis Toplantı Salonunda meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Sözen nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Yavuz’a teşekkürlerini sundu.

Ziyarette konuşan Vali Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı Sözen ve meclis üyelerini tebrik etti.

Karabük için hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Yavuz, “Karşılıklı olarak birbirimizi çalıştıracağız. Kazanan Karabük olacak. Bu dönemle birlikte inşallah el ele güzel işler yaparız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Paylaş: