Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bartın’da NRP Eğitimi Tamamlandı

Bartın Yayın: 24.09.2014 07:54
Yazar:

BARTIN Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi, Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Birimi koordinatörlüğünde düzenlenen Yenidoğan Canlandırma Eğitimi (NRP) tamamlandı. Kurs süresince eğitimleri Doç. Dr. Merih Çetinkaya, Uz. Dr. Resul Karakuş, Uz. Dr. Elif Yıldız, Hemşireler Sultan Albayrak, Nehir Ulu, Dilek Burbut sürdürdü. Eğitime, 30 acil tıp teknisyeni, 2 anestezi teknisyeni, 2 sağlık memuru, 6 hemşire ve 9 ebe olmak üzere toplam 49 sağlık çalışanı katıldı. Sertifika törenine Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Bartın Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Hürol Aksu ve Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Raif Kendir, şube çalışanları ve kursiyerler katıldı. Sertifika töreninde konuşma yapan kurs sorumlusu Dilek Burbut, kurs süresince destek olan herkese teşekkür ederek, katılımcılar ile güzel dakikalar geçirdiklerini belirtip memnuniyetlerini dile getirdi. Daha sonra katılımcıların sertifikaları verilerek eğitim sona erdi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cep telefonu dükkanından 1 milyon liralık telefon çalındı

Gündem Yayın: 03.05.2024 04:36
İhlas Haber Ajansı
Cep telefonu dükkanından 1 milyon liralık telefon çalındı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir cep telefonu dükkanına giren hırsız piyasa değeri yaklaşık bir milyon TL değerinde 13 adet cep telefonu çaldı.

Edinilen bilgiye göre ,Zonguldak’ın Alaplı Hükümet Caddesi’ndeki bir telefoncunu mağazasına gelen hırsız, arka kapıdan tornavida ile kapıyı açarak mağazaya girdi. Ardından vitrinde bulunan bir milyon değerinde 13 adet cep telefonunu çalan hırsız daha sonra kayıplara karıştı.

Sabah iş yerine geldiğinde soyulduğunu gören dükkan sahibi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Güvenlik kameralarını mercek altına alan polis ekipleri, parmak izi çalışmaları da yaparak şahsın bulunması için araştırma başlattı.

Paylaş: