Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KARDEMİR’de Yönetim Değişikliği

Gündem Yayın: 04.11.2019 14:11
Yazar:
KARDEMİR’de Yönetim Değişikliği

Mustafa Yolbulan Yönetim Kurulu Başkanı oldu

KARDEMİR’ A.Ş.’de yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Yolbulan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği öğrenildi.

Saat 12:00 gibi başlayan Yönetim Kurulu Toplantısında bir yıl dolduğundan 11 kişilik üye yeni Yönetim Kurulu Başkanlık seçimi yaptı. Başkanlık seçiminde bağımsızların da destek verdiği Mustafa Yolbulan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Yardımcısı ise Ömer Faruk Öz seçildi.

Öte yandan Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç‘in yapılan seçimler de Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmadığı ifade edilirken, konuyla ilgili KAP’a da bildirim yapıldığı belirtildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

6 suçtan aranması olan şahıs yakalandı

Gündem Yayın: 03.05.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı
6 suçtan aranması olan şahıs yakalandı

Samsun’da 6 ayrı suçtan aranan ve hakkında silahlı tehdit suçundan 10 yıl 8 ay 3 ay hapis cezası bulunan şahıs polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik takip ve çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, 6 ayrı suçtan aranan ve Samsun Ağır Ceza İlamat Masasınca “Birden fazla kişi tarafından silahla tehdit” suçundan 10 yıl, 8 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. O.Ç.’nin adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Samsun Kapalı Cezaevine teslim edileceği öğrenildi.

Paylaş: