Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Mesleki Çalışmalar Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 01.11.2019 12:07
Yazar:
Mesleki Çalışmalar Toplantısı Yapıldı

Karabük’te, 18-22 Kasım 2019 Ara Tatil Dönemi Mesleki Çalışmalar Toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Acarlı, Şube Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile insan kaynaklarından görevli şube müdürleri katıldı.

Toplantıda 18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak olan yönetici ve öğretmenlere yönelik Mesleki Çalışma Programı üzerinde çalışmalar yapılarak il/ilçe planlaması yapıldı.

Ayrıca 18-22 Kasım ara tatili ile ilgili olarak il ve ilçe milli eğitim müdürleri tarafından hazırlanan öğrenciler için uygulanması düşünülen etkinlik çalışmaları üzerinde fikir alışverişinde bulunularak etkinlik planlaması gerçekleştirildi.

Toplantıda konular hakkında genel değerlendirme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu, yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Off-road yarışları nefesleri kesti

Spor Yayın: 07.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Düzce’de 32.’si gerçekleştirilen off-road yarışları nefesleri kesti.

Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOFF) tarafından Gümüşova’da 32. Off-Road Festivali gerçekleştirildi. 3 gün boyunca Gümüşova Kıyıköy mevkiinde düzenlenen festivalin ilk gününde kamp organizasyonu yapılırken, ikinci gün ekstrem etaplarında 36 araç yarıştı. Aksiyon dolu geçen festivalin son gününde ise 60 araç hız etabına girdi. Aksiyon ve adrenalin dolu anları izleyenler keyif dolu gün geçirdi.

Organizasyona ummadıkları bir katılım olduğunu belirten Düzce Safari Offroad Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak, “Ekstrem etabınız vardı. 36 aracımız yarıştı. Bugün 60 araba 120 sporcu yarışıyor. Kazasız belasız yarışlarımızı tamamladık. Kulübümüzün bu 32. etkinliği aynı zamanda 10. yıl etkinliğimiz oluyor. Katılım beklediğimizden çok daha büyük. Dünya rekoru kırdım diyebilirim” şeklinde konuştu.

Paylaş: