Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vargeloğlu Yenice’de okullarda incelemede bulundu

Yenice Yayın: 08.10.2019 11:44
Yazar:
Vargeloğlu Yenice’de okullarda incelemede bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu yeni okul binası olarak inşaatı tamamlanmış ve teslim aşamasına gelmiş olan Yenice İmam Hatip Ortaokulu ve bakım, onarımları ile güçlendirme çalışmaları devam eden Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yenice İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Gökhan KARACAOĞLAN ve Turan TEKDEN’in de hazır bulunduğu ziyarette Vargeloğlu, okulların fiziki durumları ile yapılan çalışmalar hakkında yöneticilerden ve firma yetkililerinden bilgi alarak, yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret esnasında Yenice İmam Hatip Ortaokulunda sınıfları da ziyaret eden Vargeloğlu öğrencilerle bir süre sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da operasyonda 83 tarihi eser ele geçirildi

Gündem Yayın: 05.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Amasya’da polisin düzenlediği operasyonda bir evde yapılan aramada Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait olduğu değerlendirilen parçalarında yer aldığı toplamda 83 tarihi eser ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Tatar köyünde yaşayan şüpheli T.G.’nin tarihi eser niteliği taşıyan eserleri pazarlamaya çalıştığı bilgisi alındı.
Şahsın evinde yapılan aramalarda 2 adet detektör, 12 adet sikke olduğu değerlendirilen madeni para ile 71 parça tarihi eser olduğu değerlendirilen farklı obje ele geçirildi. T.G ile birlikte tarihi eserleri pazarlamaya çalıştığı anlaşılan M.D. isimli şahıs hakkında 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında tahkikata başlanıldığı bildirildi.
(MÇ-)

Paylaş: