Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabükspor’da Vanspor maçı hazırlıkları başladı

Spor Yayın: 12.09.2019 09:46
Yazar:
Karabükspor’da Vanspor maçı hazırlıkları başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kardemir Karabükspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Vanspor maçının hazırlıklarına başladı.
Hasan Doğan Tesisleri’nde yardımcı antrenör Burhan Baygın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kuvvet çalışması ve dar alanda oyun çalışması yaptı.
U-19 milli takımda bulunan Fatih Tultak ve Cihan Aydın antrenmanda yer almadı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şirin uyardı

Zonguldak Yayın: 04.05.2024 12:24
İhlas Haber Ajansı
Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şirin uyardı

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin kamuya kura ile atanacak engelliler için uyarıda bulundu.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Kamuya kura ile atanmak isteyen İlkokul ve Ortaokul mezunu engellilere çağrıda bulundu.

Başkan Şirin, “Kamuya kura ile atanmak isteyen İlkokul ve Ortaokul mezunu Engelliler için 2024 ÖSYM Sınav Takvimine göre EKPSS kura için Başvuru 6. Mayıs 2024 21.Mayıs 2024 Tarihleri arasında geç başvuru ise 4-5 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak. Adayların bu tarihleri not almaları ve müracaatlarını zamanında yapmaları kendileri için çok önem arz etmektedir. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi olarak Kuraya katılacak tüm adaylara şimdiden bol şanslar diliyoruz” dedi.

Paylaş: