Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

MY Kolejinden “My College Language Festival”

Gündem Yayın: 28.05.2019 14:16
Yazar:
MY Kolejinden “My College Language Festival”

MY Kolejin düzenlemiş olduğu “My College Language Festival” 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Programın başında selamlama konuşması yapan MY Kolej Genel Müdürü Rafet Çelen, “Okul olarak öğrencilerimizin dil eğitimine ilk günden itibaren büyük bir önem gösteriyoruz. Şimdi verdiğimiz bu önemin göstergesi olarak öğrencilerimizin hazırladığı dil festivalinde birlikteyiz. Bu festivalde öğrencilerimizin sadece dil gelişimlerinin değil öz güvenlerinin de ne kadar yüksek olduğunu hep birlikte göreceğiz. Herkese iyi seyirler diliyorum” dedi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen program İngilizce- Almanca- Türkçe olmak üzere 3 dilde sunuldu. Ana sınıfından başlayarak lise kademesine kadar tüm öğrenciler gösterilerini büyük bir heyecanla sergilediler.

Programın sonunda geçtiğimiz günlerde yapılan dil olimpiyatı sınavında dereceye giren öğrencilere, MY Kolej Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Acat, MY Kolej Genel Müdürü Rafet Çelen, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hüseyin Özer ve Kanuni Ortaokulu Müdürü İbrahim Sezer tarafından ödülleri verildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: