Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı 

Gündem Yayın: 22.05.2019 14:15
Yazar:
Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Karabük, Zonguldak ve Bartın illerinde meydana gelebilecek olan toz taşınımı konusunda vatandaşlar uyarıldı.
Toz taşınımının bu gece ve yarın (23.05.2019 Perşembe) etkili olacağının belirtildiği yazılı açıklamada, “Afrika kaynaklı toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksamalar ve yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır” ifadeleri kullanılarak vatandaşlar uyarıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Manşet Yayın: 08.05.2024 10:00
İhlas Haber Ajansı
Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir evin havalandırma boşluğunda mahsur kalan yavru güvercinler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay Yazıköy köyü Saka Koru Evlerinde meydana geldi. Bir evin havalandırma boşluğunda güvercin seslerini duyan vatandaşlar Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.
Olay yerine gelen ekipler merdiven yardımıyla indikleri havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinleri kurtardı. Daha sonra güvercinler yuvalarına bırakıldı.