Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kamyonet HES  kanalına uçtu: 1 ölü

Safranbolu Yayın: 18.05.2019 14:18
Yazar:
Kamyonet HES  kanalına uçtu: 1 ölü

Safranbolu ile Araç sınırında bulunan bölgede kontrolden çıkan kamyonet, hidroelektrik santrali (HES) kanalına uçtu. Kazada Safranbolulu sürücü Fatih Can Kartal (26) hayatını kaybetti. Kaza, sabah saatlerinde Safranbolu sınırında bulunan Terke Köyü civarında meydana geldi. Hidroelektrik santralinde çalışan Fatih Can Kartal’ın kullandığı plakası henüz belirlenemeyen kamyonet, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak, kanala uçtu. Kazayı gören işçiler jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kamyonette sürücü Kartal’ın bulunmadığını fark etti. Bunun üzerine olay yerine AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri istendi. Ekipler yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucunda Kartal’ın cesedini kamyonetin düştüğü alandan yaklaşık 200 metre mesafede dere yatağında buldu. Kartal’ın cenazesi, ekipler tarafından dere yatağından çıkartılarak Araç Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SAFTİD’de  Şebnem Urgancıoğlu Güven Tazeledi

Manşet Yayın: 01.05.2024 15:03
SAFTİD’de  Şebnem Urgancıoğlu Güven Tazeledi

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği’nin (SAFTİD)  7. Olağan Genel Kurulu Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurul sonucunda Şebnem Urgancıoğlu yeniden Başkanlığa seçilerek  güven tazeledi.

Urgancıoğlu yeni dönem konuşmasını yapmadan önce genel kurula verdiği önerisi ve alınan kararla Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı İş İnsanı Şefik Yılmaz Dizdara Onursal Üye plaketi takdim etti.

Divan Başkanlığı’nı Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner’in yaptığı genel kurulda konuşan Şebnem Urgancıoğlu, “Yeniden beni bu göreve seçtiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimizde 35 üyemiz vardı şimdi ise yüzün üzerinde. Bir 3 yıl daha bu görevi siz değerli yönetim kurulu üyeleri ile sürdürmek benim için gurur verici. Çünkü sizler hem maddi hem de manevi olarak SAFTİD’in yanında oldunuz. Yeni dönemde Safranbolu’ya nitelikli turistin gelmesi için çok daha güzel çalışmalara imza atacağımız dan kimsenin şüphesi olmasın. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yapılan Genel Kurulun ardından Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şebnem Urgancıoğlu, Erdinç Sezer, Mehmet Çetin, İsmail Yılmaz, Semih Yıldırım, Süha Korur, Mert Vidinli, Özkan Türkmen ve Cengiz Çokpartal (Ramazan Öztürk)

saftid jpg