Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel Başköy’de sorunları dinledi

Gündem Yayın: 11.05.2019 14:20
Yazar:
Vali Gürel Başköy’de sorunları dinledi

Vali Fuat Gürel, vatandaşların köylerinde ve mahallelerinde yaşadıkları sorunları, istek, şikâyet ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Belirli periyotlar halinde bizzat köy ve mahallelere  giderek sorunları, istek ve şikayetleri dinleyen Vali Fuat Gürel’in bu seferki durağı Başköy oldu.

Başköy”de vatandaşlarla bir araya gelen Vali Gürel’e İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve kurum müdürleri eşlik etti.

Köy Muhtarı Sami Gedik”ten köyün sorunları ve talepleri hakkında bilgiler alan Vali Gürel, daha sonra beraberindeki kurum müdürlerine söz vererek kurumların köyde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vatandaşlara  tek tek söz hakkı veren Vali Gürel, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için yasal mevzuatlar çerçevesinde ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı Başköy Muhtarı Sami Gedik ve köy sakinlerine teşekkür eden Vali Gürel daha sonra ziyaretini tamamlayarak köyden ayrıldı.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işleyen şahıslara 5 ilde operasyon: 30 gözaltı

Gündem Yayın: 28.04.2024 12:24
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye Kullanma suçlarını işleyen 32 şahsın kimlikleri tespit edildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 32 şahsın yakalanmasına yönelik Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 30 şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Paylaş: