Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Mayıs ayında lapa lapa yağan kar şaşırttı 

Ovacık Yayın: 08.05.2019 13:46
Yazar:
Mayıs ayında lapa lapa yağan kar şaşırttı 

Ovacık ilçesinde yüksek kesimlerde mayıs ayında lapa lapa kar yağışı etkili olurken, hayvanlarını otlatan çobanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Ovacık ilçesinde yüksek kesimlerde mayıs ayında lapa lapa kar yağışı etkili oldu. Hayvanlarını otlatan çobanlar ise mayıs ayında lapa lapa yağan kar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayvanlarını otlatırken kar yağışı sürprizi ile karşılaşan Orhan Demir, o anları sosyal medyasından canlı yayın yaparak paylaştı. Demir, bir taraftan canlı yaparak, “Maşallah güzel yağıyor. 5’inci ayın 8’i. Böyle akşama kadar yağarsa yarım metreyi geçecek herhalde” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARORSAN Yönetimi Toplandı

Manşet Yayın: 01.05.2024 15:15
KARORSAN Yönetimi Toplandı

Karabük Organize Sanayi (KARORSAN) Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Yavuz Başkanlığında Alter Demir Çelik’te yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Mustafa Yavuz Başkanlığında yapılan toplantıya;  Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Özçelik, Cenk Gedikoğlu ve Muharrem Yunus Çelik ile Organize Sanayi  Bölgesi (OSB)  Müdürü Alper Tolga Saka katıldı.

Organize Sanayi Bölgesi  Müdürü Alper Tolga Saka tarafından Karabük OSB Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Vali Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyelerine bilgiler verildi. Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

KARORSAN Yonetimi Toplandi1 jpg