Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Basketbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları Karabük’te başladı 

Spor Yayın: 02.05.2019 12:04
Yazar:
Basketbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları Karabük’te başladı 

Okul Sporları Kızlar-Erkekler Basketbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları Karabük’te başladı.
2018-2019 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri bünyesinde gerçekleştirilen Kız ve Erkek Basketbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları Merkez Yeni Spor Salonu’nda başladı. Açılış seremonisi ile başlayan ve 5 gün sürecek olan müsabakalara Balıkesir, İzmir, İstanbul, Adana, Ankara, Hatay ve Düzce illerinden 16 takım katıldı. Seremoni açılışında Karabük Valisi Fuat Gürel, Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş ve İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve aileler yer aldı.
“OKUL SPORLARINA ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİLMEKTE”
Gençlerin spor yapmasının çok önemli olduğunu ifade eden Karabük Valisi Fuat Gürel, “Gelecek nesillerin sporla iştigal etmesi, sağlıklı bir nesi olarak yetişmesi devletimizin en önemli gayelerinden bir tanesi. Son yıllarda gençlerimizin dikkatini dağıtan bir çok unsur devreye girmişti. Gençlerimizin spora yönelmesi, devletimiz ve milletimiz adına çok önemli. Sizler bunu başarmış gençlersiniz. Okul sporlarına çok büyük önem verilmekte .Daha fazla çocuğun sporla buluşturulma gayesi bulunmakta. Son yıllarda sayınız binlerle ifade edilmeye başlandı. Sürekli spor yapmanız için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Karabük Valisi Fuat Gürel’in destekleri ile kentte Nisan ayında grup yarı-final ve Türkiye Şampiyonaları yaptıklarını belirten Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, “Bugün de Karabük ili olarak çok mutluyuz. İllerinde çok büyük müsabakalar yapıp başarılar gösteren yine gruplarda bütün rakiplerini centilmen bir şekilde yenip Türkiye Şampiyonasına hak kazanan çok değerli sporcularımızı antrenörleri, velileri ile beraber Karabük’te ağırlamaktan çok mutluyuz. Bütün sporcularımıza, hakemlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

İlçe Haberleri Yayın: 02.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal beraberindeki heyetle belediye başkanları Özkan Çetinkaya ve Elif Köse ile İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe 31 Mart’ta Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çetinkaya, nazik ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı TSO heyetine teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe’nin, Çetinkaya’ya Atatürk tablosu hediye takdimi ile son buldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri Fehmi Erdoğan, Eyüp Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Aynacı, meclis üyeleri Hasan Cemal Şahin, Emrah Tufan ve Hacı Mehmet Gençer Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet Başkan Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Köse de nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet daha sonra İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.