Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te Ak Partiye Büyük Şok

Gündem Yayın: 31.03.2019 20:07
Yazar:
Karabük’te Ak Partiye Büyük Şok

Karabükte seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra, AK PARTİ büyük şok yaşadı. Karabük’te yine kaybeden AK Parti, Safranbolu başta olmak üzere, Yenice, Yortan ve Eskipazarda yönetiminde olan Belediye Başkanlıklarını kaybetti..

Karabük başta olmak üzere bütün ilçeleri almayı hedefleyen ve tüm hatlarıyla sahaya inerek adayları Prof. Dr Burhanettin Uysal’a destek veren Bakanlar, TBMM eski başkanı M.Ali Şahin, Milletvekilleri Cumhur Ünal, Nİyazi Güneş ve tüm teşkilatlar sonuçların açıklanmasından itibaren neticeler karşısında nasıl bir açıklama yapacakları merak ediliyor.

AK Parti  Eflani ilçesi ve Ovacık ilçesinde Belediye başkanlıklarını kazandı.. Mutlaka bu seçim sonuçları teşkilatlar ve genel merkez tarafından en ince ayrıntısına kadar değerlendirilecek ve ileriye dönük bir yol haritası mutlaka çıkarılacaktır..

Resmi olmayan sonuçların ilk verilerinin kamuoyu ile paylaşılmaya başlanmasından sonra oluşan farkın kapatılamaması birçok şekillerde yorumlanırken, kimilerine göre de aday seçiminden dolayı Belediyenin kazanılamadığı ileri sürülüyor. Bazı kesimler ise  Belediye Meclis Üyesi listelerinin yapılması esnasında bölgesel dengelerin dikkate alınmadığınından da oy kaybının yaşandığı ileri sürülüyor.. AK parti tabanınının bir kısmı da seçimin kaybedilmesinde sahaya inmeyen aday adaylarının da etkilerinin olduğunu düşünüyor..

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da 371 kök kenevir ele geçirildi: 1 tutuklama

Kastamonu Yayın: 05.05.2024 12:12
İhlas Haber Ajansı
Kastamonu’da 371 kök kenevir ele geçirildi: 1 tutuklama

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından bir bağ evinde yapılan aramada 371 kök kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar çerçevesine, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde İ.D. isimli bir şahsın uyuşturucu madde üreterek ticaretini yaptığı tespit edildi. Ekipler tarafından şahsa ait bağ evinde yapılan aramada 371 kök kenevir bitkisi ve sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıs tutuklandı.

Paylaş: