Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Köse: “Üretimi istihdamla buluşturacağız”

Safranbolu Yayın: 28.03.2019 14:04
Yazar:
Köse: “Üretimi istihdamla buluşturacağız”

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Elif Köse üretime teşvik etmek için geliştirmeyi hedeflediği projelerinden bahsetti.

Köse üretimi istihdamla buluşturacaklarına vurgu yaparak şunları söyledi:

“Verimli topraklarımızda yetişebilecek her türlü süs bitkisinin, sebze ve meyvenin özellikle safran bitkimizin üretiminin artırılması noktasında Tarım İlçe Müdürlüğü’nün de desteği ile çalışmalar yapacağız. Tasarladığımız Kırsal Kalkınma Modeli ile üreticilerimizin sayısını artırarak Kooperatifleşmelerine yardımcı olacağız. Üreticiye para veren değil, para kazandıran bir tarım politikası uygulayacağız.”

“BİR AVUÇ TOPRAK BİR KUCAK MUTLULUK”

Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Elif Köse “Bir avuç toprak bir kucak mutluluk” diyerek toprakla buluşmak isteyen vatandaşlar için tasarlamış olduğu hobi bahçeleri projesini aktardı. Köse; “Kent yaşamından sıkılan, toprakla ilgilenmek isteyen insanlarımız için Atatürk Mahallesinde Deretarla Sokak üzerindeki yapı izni bulunmayan dev alanda hobi bahçeleri ve yürüyüş yolu düzenleyeceğiz. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimimizi bu bölgeye taşıyarak alanının düzenli ve verimli kullanımını kontrol altına alacağız.” Dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Asayiş Yayın: 06.05.2024 21:39
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Karabük’te 8 günde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen saha faaliyetleri ve istihbarı faaliyetler sonucu 27 Nisan – 05 Mayıs 2024 tarihleri arasında merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Safranbolu ilçesinde 27 Nisan tarihinde düzenlenen iki operasyonda uyuşturucu kullanıldığı ihbarı alınan araç içerisinde yapılan aramada 14, üst araması yapılan bir şahsın üzerinde ise 30 olmak üzere toplamda 44 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler M.Ö. M.A. ve B.K. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem yapıldı.

Merkezde düzenlenen iki operasyonda da 156 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken Ş.E. ve Y.K. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından işlem yapıldı.