Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KBÜ TRT Haber’in “gönül elçileri”programına konuk oluyor

Gündem Yayın: 15.02.2019 14:23
Yazar:
KBÜ TRT Haber’in “gönül elçileri”programına konuk oluyor

TRT Haber tarafından hazırlanan “Gönüllü Elçiler”, yeni programında Karabük Üniversitesini konuk ediyor.

Dünyanın farklı ülkelerinden eğitim almak için ülkemize gelen öğrencilerin hikayelerinin paylaşıldığı “Gönüllü Elçiler” programının bu haftaki konuğu Karabük Üniversitesi. Program yarın (16 Şubat Cumartesi) saat 14.35’te TRT Haber ekranlarında olacak.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bir buçuk saat ikna etmeye çalıştılar: Sigara yakarken polis yakaladı

Gündem Yayın: 03.05.2024 12:24
İhlas Haber Ajansı
Bir buçuk saat ikna etmeye çalıştılar: Sigara yakarken polis yakaladı

Bolu’da eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan bir şahıs, yüksek bir noktaya çıkarak üzerine yanıcı madde döktü. 1 buçuk saatlik mücadelenin sonucunda polis, sigara yakan şahsı dalgınlığından faydalanarak bulunduğu yerden indirdi.

Olay, saat 18.30 sıralarında Bolu Belediye binasının yanında bulunan terasta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir çocuğu göremeyen Mustafa B. (28), akşam saatlerinde sinir krizi geçirdi. Eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan, Mustafa B. belediye binasının yanında bulunan terasa çıktı. Yüksek bir noktadan benzin ve alkol şişesiyle intihar etmek istediğini söyleyen şahıs, ‘çocuğumu getirin bana’ diyerek bağırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve Mustafa B.’nin yakınları yaklaşık bir buçuk saat boyunca şahsı ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan ve çocuğunun getirilmesini isteyen vatandaş, elinde bulunan alkol şişesinin kırık camıyla kendine zarar verdi. Aradan geçen bir buçuk saatlik sürenin ardından şahıs, yakınlarından sigara istedi. Polis vasıtasıyla şahsın dikkati dağıtılmak için sigara verildi. Sigarayı alarak yakmaya çalışan şahsı, polis ekipleri dalgınlığından faydalanarak bulunduğu yerden indirildi. Kelepçeyle elleri bağlanan Mustafa B., polis ekipleri tarafından ambulansa bindirildi. Üzerine benzin döken ve kollarında kesikler oluşan şahıs hastaneye götürüldü.