Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

CHP ve İYİ Parti’de İttifak Sesleri

Gündem Yayın: 07.02.2019 14:13
Yazar:
CHP ve İYİ Parti’de İttifak Sesleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti arasında Genel Merkez düzeyinde devam eden İttifak görüşmelerinde sona yaklaşıldı. CHP İl Başkanı Abdullah Çakır; İttifak’ın sadece Safranbolu değil, Karabük ve diğer ilçeleri de kapsayacağını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmeleri  yeniden başladı. Daha önce olası bir ittifakın Karabük’te nasıl ve ne şekilde gerçekleşeceği merak edilirken, şimdi bu merak Safranbolu İlçesini sardı. Safranbolu’da olası bir ittifakta İYİ Parti Adayı Mustafa Özata’nın çekilebileceği ve CHP Adayı Elif Köse’nin destekleneceği ifade edilse de daha bu konuda henüz netleşmiş bir durum söz konusu değil. Ancak İYİ Parti Adayı Mustafa Özata’nın ılımlı tavrı İttifakın CHP çatısı altında olacağı sinyallerini veriyor.

Diğer yandan ittifakın sadece Safranbolu’da mı yapılacağı, yoksa Karabük ve diğer ilçelerde ittifakın söz konusu olup olmayacağı merak konusu.

d3d803c21ffd67e8c09d2d0d04553d21

Konuya ilişkin gazetemizin sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, İttifakın yeniden gündemde olduğunu belirtirken, konuya ilişkin kararı Genel Merkezin vereceğini, Genel Merkezin 19 Şubat’tan önce toplanarak bu konuda karar vereceğini söyledi.

İttifak’ın sadece Safranbolu değil, Karabük ve diğer ilçeleri de kapsayacağını dile getiren İl Başkanı Abdullah Çakır, önümüzdeki hafta ortası konunun netlik kazanacağını söyledi.

İl Başkanı Çakır’ın bu açıklamalarından sonra özellikle Safranbolu’da iyi bir rüzgar yakalayan ve halkın büyük teveccühünü kazanan Elif Köse ile mi yoksa İYİ Parti Adayı Mustafa Özata ile mi yola devam edileceği merak edilirken,  Karabük Merkezde ise nasıl bir tercihte bulunulacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: