Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“Demokrasi oy vermekle bitmiyor”

Gündem Yayın: 19.01.2019 14:29
Yazar:
“Demokrasi oy vermekle bitmiyor”

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüce

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüce hafta sonu beraberinde Merkez İlçe Başkanı Soner malkon ve partilerle gazetemizi ziyaret ettiler.

Öncelikle ittifak konusundaki sorularımızı yanıtlayan Yüce, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. Karabük’ün şehirleşme açısından hiçte iyi bir durumda olmadığını belirten Yüce “estetik yok. Şehirleşme belirli bir plan ve proje çerçevesinde olur. Lüks binalar yapmak, kısa vadeli çözümlerle ben yaptım oldu düşüncesi ile olmaz. Demokrasi seçimle oy vermekle bitmiyor. Bir çalışma yaparken o kentteki halka soracaksınız, fikrini alacaksınız. Halka sormadan ben yaptım oldu mantığı ile hareket edemezsiniz. Bu kentin, bu kentte yaşayan insanların öncelikleri önemli. Öncelikleri yerine getirmek, kenti daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek içinde bu işi bilen, bu işte ehil olan uzman kadro ile çalışmak lazım. Belediyecilik bunu gerektirir. Bir kere bir kentte estetik olmalı, o şehrin kültürünü yansıtacak objeler olmalı. Karabük’te bu anlamda sorunlar çok. İnşallah biz tüm bunların bilincinde olarak bir yola çıktık. Allah bizleri utandımmasın. Amacımız yaşadığımız şehre en iyi nizmeti, halkımıza en iyi hizmeti verebilmek, bunu yaparken de halka sorarak, danışarak el ele vererek yapmak” dedi

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: