Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bunalıma giren genç işçi, intihar etti

Gündem Yayın: 10.01.2019 14:41 |Güncelleme:28.12.2023 12:00
Bunalıma giren genç işçi, intihar etti

Karabük merkeze bağlı Aydınlıkevler Mahallesi’nde genç bir işçi 5. Kattaki evinin balkonunda atlayarak beton zemine çakıldı.

Olay gece saatlerinde Aydınlıkevler Mahallesi Simge Sokak’ta meydana geldi. Bir süredir bunalımda olduğu söylenen 30 yaşındaki Şükrü Kasapoğlu yalnız yaşadığı evin 5. Katından atlayarak yaşamına son verdi.

Kardemir Ray Profil haddehanesinde çalışan genç işçinin 2018 Haziran ayında evlendiği, bir kaç ay önce de eşinden ayrıldığı öğrenildi. Şükrü Kasapoğlu 11 Ocak Cuma Günü (yarın) memleketi Ovacık ilçesi Pürçükören Köyü Karakoyunlu mahallesinde Cuma Namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verilecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Park ve bahçelere kadın eli değdi

Bolu Yayın: 05.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
Park ve bahçelere kadın eli değdi

Bolu’da kadın temizlik personelleri park, bahçe ve yeşil alanlarda bahar temizliği yapıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun mesaisi başladı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri, şehrin birçok noktasında hummalı çalışmalara imza atıyor. Bolu’yu daha da güzelleştirmek için özveriyle görev yapan işçiler, bir yandan ot biçme ve genel temizlik çalışması yaparken, diğer yandan ise çapa, ağaç budama, fidan ve çiçek dikimleri gerçekleştiriyor.

Paylaş: