Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Emekli Konutlarının kura çekimi Şubat’ta yapılacak

Gündem Yayın: 07.01.2019 13:08
Yazar:
Emekli Konutlarının kura çekimi Şubat’ta yapılacak

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile beraber Belen Mahallesinde yapılan Emekli TOKİ konutlarında incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un

firmanın örnek olarak yaptığı evi gezdiğini belirterek,  ESTA Firma sahibinden konutlar hakkında bilgi aldığını söyledi.

Başkan Bulut,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un kura çekim sürecinin Şubat ayında başlayacağı müjdesini verdiğini ifade ederek,  Firma yetkilisinin  konutların şuanda %30-35 seviyesinde olduğunu,konutların inşallah 2019 sonunda teslim edileceğini söylediğini aktardı.

Başkan Bulut ayrıca Bakan Kurum’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, çiçek ve Safranbolu evi maketi takdim etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil köprü korkuluklarına çarparak durabildi

Gündem Yayın: 28.04.2024 12:00
İhlas Haber Ajansı

Gümüşhane’de sürücüsünün yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolünü kaybettiği otomobil köprüdeki köprülüklere çarparak durabildi. Şoför hastanede tedavi altına alınırken kaza yapan otomobilin tekerleği metrelerce öteye savruldu.

Kaza, öğleden sonra Gümüşhane merkez Pirahmet Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Erzincan’dan Gümüşhane istikametine hareket halindeki 42 YD 504 plakalı Fiat Marea markalı otomobilin sürücüsü Ahmet Baş (28) Pirahmet Köyü geçişinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ters istikamete dönerek köprüdeki korkuluklara çarparak durabildi. Kazanın etkisiyle ise otomobilin sol ön tekeri metrelerce uzağa fırladı.

İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilin hava yastığının açılması nedeniyle hayata tutunan sürücü sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinden başka bir vakaya giden ambulansın kazayı görerek müdahale ettiğini söyleyen görgü tanığı İsmail Çilenk, “Ben evimin kapısının önünde oturuyordum bir ses duydum, köprüden araba gittiğini düşündüm koştum geldim bu araba bu hale gelmiş. Demirlere vurarak durmuş ve ters dönmüş. Şans eseri başka bir hastaya giden ambulans gördü de müdahale etti. Şoförün durumu iyiydi sadece kaburgalarım ağrıyor diyordu” dedi.

Kaza nedeniyle Gümüşhane – Erzincan Karayolu’nda trafik kontrollü olarak verilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.