Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“İlk Yardımda Bizde Varız Projesi” start aldı

Gündem Yayın: 07.01.2019 13:05
Yazar:
“İlk Yardımda Bizde Varız Projesi” start aldı

Yılmaz: “İlk yardımda bizde varız ”

Karabük Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanlığı ortaklığında “İlk Yardımda Bizde Varız Projesi” ile ilk yardım kursu veriliyor. Proje kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanlığında engelli ve engelli yakınlarına İlk yardım eğitimi veriliyor. Gerçekleşen proje ile birlikte 90 kişilik engelli bireylere ve ailelerine, İl Sağlık müdürlüğü personeline verilecek olan ilk yardım kursu bugün Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi binasında başladı  İki gün sürecek olan kursun sonunda katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz engelli vatandaşlarımıza her zaman destek verdiklerini vurgulayarak “ Türkiye Sakatlar Derneği olarak 22 yılda Karabük’te hizmet etmekteyiz ve engelli arkadaşlarımızın her zaman yanında olduk.  Eğitimde istihdamda ulaşımda. Yine eğitimde devam ediyoruz.  2019’da hızlı bir şekilde başlamış bulunmaktayız.  İlk yardım eğitimi ile başlamış olduğumuz bu projemize önümüzdeki günlerde yine devam edeceğiz. Türkiye Sakatlar Derneği kamu yararına çalışan bir dernek ve Karabük’te en fazla çalışan derneklerden bir tanesi. Siz basın mensupları ve kamu kurumlarını bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: