Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yardımsevenler’den öğrencilere kışlık giysi yardımı

Gündem Yayın: 29.12.2018 13:57
Yazar:
Yardımsevenler’den öğrencilere kışlık giysi yardımı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karabük Şubesi geçtiğimiz günlerde Karabük Büyük Kulüpte yaptığı balo ile 90. yılını muhteşem bir şekilde kutlarken, yıllardır ihtiyaç sahibi ailelerin ve öğrencilerin yanında olan Dernek çalışmalarına tam hız devam ediyor.

İlke ve Prensiplerinden taviz vermeden tam 90 yıldır şefkatli yürekleri ile her kesimi sarıp sarmalayan Yardımsevenler derneği her zaman olduğu gibi bu kışta öğrencileri unutmadı. Öğrenciler için hazırlanan kışlık giysilerin bulunduğu paketler itina ile hazırlanırken, paketler öğrencilere dağıtımı başladı.

Yardımsevenler Derneği Karabük Şube Başkanı Hürmet Özdemir kendilerine her zaman destek olan tüm kurum kuruluş ve vatandaşlara teşekkür ederken, “90 yıla erişmenin mutluluğu yaşıyoruz. 90 yılda birçok projeye imza attık. Binlerce öğrenciye burs verdik. Amacımız daha çok kesimlere ulaşmak, daha çok vatandaşımızı sarıp sarmalamak. Bizlere desteklerini esirgemeyen her daim yanımızda olan kurum vec kuruluşlara vatandaşlarımıza, özverili çalışmalarından dolayı tüm üyelerime teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Annelerini kaybeden minik ayıların imdadına köylüler yetişti

Dünya Yayın: 04.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
Annelerini kaybeden minik ayıların imdadına köylüler yetişti

Zonguldak’ta köylüler, meyve sebze bahçelerinde buldukları, anneleri olmayan iki yavru ayıyı Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim etti.

Zonguldak’ta annelerini kaybeden iki yavru ayı, yollarını şaşırıp sebze meyve bahçesine girdi. İlçeye bağlı Yeşilöz köyünde köylüler tarafından bulunan yavru ayılar Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim edildi.

Yavru ayıyı sebze meyve bahçesi yakınlarında başıboş halde gezinirken gören köylüler, yavru ayıları bir süre takip etti. Annesinin yavrusu için gelmediğini gören köylüler yavru ayılara sevgi selinde bulundu.

Yolda durumu gören vatandaşlar hemen cep telefonun sarılarak, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.

Paylaş: