Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

MHP’li Belediye Meclis Üyesi İstifa Etti

Gündem Yayın: 26.08.2014 14:53
Yazar:
MHP’li Belediye Meclis Üyesi İstifa Etti

Geçtiğimiz günlerde Karabük Medikar Hastanesindeki görevinden istifa eden MHP’li Belediye Meclis Üyesi  Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Faruk Öztürk, Belediye Meclisi üyeliğinden de istifa etti.

Medikar Hastanesindeki istifasının ardından tekrar devletteki görevine dönen ve halen Yalova Devlet Hastanesinde çalışan Faruk Öztürk’ün, kısa süre sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanacağı belirtildi.

Tekrar eski görevine dönen ve  Belediye Meclisi görevinden istifa eden Öztürk’ün yerine MHP’nin 16. Sırasında  yer alan Abdurahman Meşe’nin  Belediye Meclis Üyeliği görevine getirileceği ifade edildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: