Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Vergili makamını Soğuksu mahallesine taşıdı

Gündem Yayın: 13.12.2018 13:59
Yazar:
Başkan Vergili makamını Soğuksu mahallesine taşıdı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların sorun ve taleplerini Karabük’ün her gün farklı bir mahallesine kurduğu makamında yerinde dinliyor.

Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bu defa  Soğuksu Mahallesindeydi. Mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Vergili, halkın sorun ve taleplerini dinledi.
Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Soğuksu Mahallesi’nde oluşturulan Başkanlık makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına 17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 10.00 – 12.00 arasında Kayabaşı Mahallesi ile devam edecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalandırmada mahsur kalan anne kedi ve yavrularını itfaiye ekipleri kurtardı

Manşet Yayın: 06.05.2024 10:14
İhlas Haber Ajansı
Havalandırmada mahsur kalan anne kedi ve yavrularını itfaiye ekipleri kurtardı

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen anne kedi ve yavruları itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Esentepe Mahallesi Sunduk Caddesinde meydana geldi. Özenginler Sitesinde bulunan apartmanın havalandırma boşluğunda kedi seslerini duyan vatandaşlar itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler anne kedi ve 4 yavrusunu mahsur kaldıkları yerden kurtardı.
Daha sonra sepet içerisine konulan kediler doğal ortama salındı.

AW197461 03 jpg