Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

CHP’de yüzler gülüyor

Gündem Yayın: 08.12.2018 14:10
Yazar:
CHP’de yüzler gülüyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İl Belediye Başkan adayı  Mehmet Durum olarak  belirlenmesinin ardından Yenice Belediye Başkan Adayının da  Sabri Cebecik olması gözleri diğer ilçelere çevirdi.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, diğer ilçelerin adaylarının da yakın zamanda belli olacağını belirterek, “Karabük Merkez ve tüm İlçelerde iddialıyız. 24 Haziran tarihinde yapılan Milletvekilliği seçimlerinde de iddialıyız demiştik ve üç Milletvekilinden birini kazanmıştık. Halkımızda ve parti tabanımızda aynı heyacan devam ediyor ve bu heyecan yerel seçimlerde sandığa da yansıyacaktır. 31 Mart yerel seçimlerinden zafer çıkacağız. Seçim sonuçları sürpriz değil, halkın istediği değişimin sonucu olacaktır” dedi.

Öte yandan Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Durum,  Hürriyet caddesinde bulunan seçim bürosunda bir yandan tebrikleri kabul ediyor, diğer yandan da  Vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinliyor

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Manşet Yayın: 08.05.2024 10:00
İhlas Haber Ajansı
Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir evin havalandırma boşluğunda mahsur kalan yavru güvercinler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay Yazıköy köyü Saka Koru Evlerinde meydana geldi. Bir evin havalandırma boşluğunda güvercin seslerini duyan vatandaşlar Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.
Olay yerine gelen ekipler merdiven yardımıyla indikleri havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinleri kurtardı. Daha sonra güvercinler yuvalarına bırakıldı.