Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gezici Başkanlık Ofisi Fatih Mahallesine kuruldu

Gündem Yayın: 13.11.2018 13:06
Yazar:
Gezici Başkanlık Ofisi Fatih Mahallesine kuruldu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, düzenlediği mahalle gezileri kapsamında vatandaşların taleplerini bir bir yerinde dinliyor.

Mahalle ziyaretlerine ara vermeyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gezici başkanlık makamını bugün Fatih Mahallesine kurdu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Vergili, mahallelilerin istek ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra oluşturulan Başkanlık Makamından ayrılan Başkan Vergili, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kreş öğrencilerini unutmayarak ziyaret etti. Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 14 Kasım 2018, Çarşamba günü Üniversite Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecektir.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: