Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması  başladı

Gündem Yayın: 12.11.2018 13:05
Yazar:
Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması  başladı

Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2018 yılı Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasının startını 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi ile verdi.

Makamını bir günlüğüne 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’ne taşıyan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahalle sakinleri ile bire bir görüşerek vatandaşların sıkıntılarını dinleyip, mahalledeki sorunları tespit etti.

Vatandaşların taleplerinin yerine getirileceğini ifade ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra 5000 Evler Bahçelievler Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında 13 Kasım Salı günü Fatih Mahallesi sakinleri ile 10.00 – 12.00 arası bir araya gelecektir.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta mayıs karı yaylayı beyaza bürüdü

Dünya Yayın: 06.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi, Tokat’ın yüksek kesimlerinde yağan yağmurun yerini kara bırakmasına neden oldu. Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Taşlıca köyünde bir vatandaş, kar yağışını cep telefonu ile görüntüledi. Kar yağışıyla Taşlıca Yaylası mayıs ayında beyaza büründü. Görüntülerde, koyunların da üstünün karla kaplandığı görüldü.

Paylaş: