Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Otomobil çarpıştıktan sonra 40 metre yükseklikten uçtu: 1 yaralı 

Safranbolu Yayın: 25.10.2018 14:14
Yazar:
Otomobil çarpıştıktan sonra 40 metre yükseklikten uçtu: 1 yaralı 

Safranbolu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu tali yola uçan otomobilin sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Kaza Karabük-Bartın Karayolu’nun Akçasu Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şevket Demirbaş yönetimindeki 67 ET 842 plakalı otomobil, Emre Akkuş yönetimindeki 78 SE 427 plakalı otomobille çarpıştı. Demirbaş yönetimindeki otomobil çarpmanın etkisi ile elektrik direğine çarpıp yoldan çıkarak 40 metre yükseklikten tali yola uçtu. Kazada sürücü Demirbaş otomobilin içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de şiddetli rüzgar ağacı ve direği devirdi

Dünya Yayın: 05.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Düzce’de aniden bastıran şiddetli yağış ve rüzgar sebebi ile ağaç ve elektrik direği devrildi.

Düzce’de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Caddeler de su birikintileri oluşurken, Şıralık Mahallesi’nde rüzgarla ile birlikte ağaç devrildi. Devrilen ağaç elektrik tellerine de zarar verince direk de devrildi. Bölgeye ekipler sevk edilip elektrik onarımına başlandı.

Paylaş: