Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2 Gün arayla aynı yolda ikinci kaza 

Gündem Yayın: 19.10.2018 14:02
Yazar:
2 Gün arayla aynı yolda ikinci kaza 

Karabük-Kastamonu Karayolu 100. Yıl mahallesi mevki’inde seyir halinde olan bir araç yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye çarptı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada otomobilin çarptığı şahıs karşı şeride fırlayarak ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza Karabük-Kastamonu karayolu 100. Yıl mevkisinde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Mustafa Aşçı (19) idaresinde 78 BY 551 plaka otomobil bu sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen Erol Güner (39) isimli şahsa çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride fırlayarak ağır yaralanan Güner ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kaza sonrası sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre seyir halindeki otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen ve zihinsel engelli olduğu belirtilen Erol Güner’e çarparak metrelerce uzağa savruluyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boluspor, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor

Spor Yayın: 02.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1.Lig’in 32. haftasında Altay’ı, evinde 3-1’lik skorla mağlup eden Boluspor, puanını 50’ye yükselterek, 7. sıraya yükseldi. Play-off kotasının içerisine giren kırmızı-beyazlı ekip, play-off’taki yerini korumak istiyor. Ligin 33. haftasında 5 Mayıs Pazar günü, 37 puanla 12. sırada bulunan Manisa FK ile karşılaşacak olan Bolu temsilcisi, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Karaçayır Spor Tesisleri’nde hazırlıklara başlayan Boluspor’da futbolcular, ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman teknik-taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Paylaş: