Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Orhan Çakır’dan 4 Madalya

Spor Yayın: 14.09.2018 11:42
Yazar:
Orhan Çakır’dan 4 Madalya

Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında her yaştan vatandaşların spora teşvik edilmesi ve sağlıklı bir yaşama kavuşmasını amaçlayan proje çerçevesinin en büyük örneği olan Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü lisanslı sporcusu olan Orhan Çakır, 01-02 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Türkiye Atletizm Veteranlar Açık Pist Şampiyonasında üç dalda birincilik, bir dalda ikincilik elde etti.

Katıldığı şampiyonada disk atma, çekiç atma ve ağırlık atma dallarında altın madalya kazanarak Türkiye Birincisi, Gülle atmada ise gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi olan Şampiyon sporcuyu makamında kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin “ Orhan Bey’in İzmir’de düzenlenen şampiyona’da göstermiş olduğu başarı bizleri son derece memnun etmiştir. Bundan sonraki spor hayatında ve katılacağı şampiyonalarda üstün başarılar ve gençlerimize örnek olmaya devam edeceğine inanıyoruz ve tekrardan tebrik ediyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan silah ve mühimmat operasyonu

Gündem Yayın: 27.04.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan silah ve mühimmat operasyonu

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından silah ve mühimmat operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Ayvacık ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı, İl Jandarma ve Çarşamba Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde, ruhsatsız silah bulundurdukları tespit edilen şahıslara ait adreslerde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 3 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 7 adet av tüfeği, 226 adet 9 mm fişek, 3 adet çeşitli tipte bıçak, muşta, 24 adet av tüfeği fişeği ve 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.