Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Küçük hırsızlar kameraya yakalandı 

Gündem Yayın: 26.08.2018 12:00
Küçük hırsızlar kameraya yakalandı 

Karabük’te bir markete giren 4 kız çocuğunun yaptığı hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük-Kastamonu karayolu üzerinde bir benzinlikte yaşları 4 ile 12 arasında değişen dört kız çocuğunun yaptığı hırsızlık kameralar tarafından görüntülendi. Alışveriş yapma bahanesiyle markete giren kız çocuklarından en büyüğü kasiyere verdiği paranın üstünü alırken, para üstü olarak aldığı paranın yırtık olduğunu iddia ederek oyalamaya çalıştığı gözüküyor. Oyalama sırasında diğer kız çocukları ise raftan aldıkları iki paket sigara ve içecekleri kargaşadan faydalanıp eteğinin içine sakladıkları anlar kameraya anbean yansıdı. Markette çalışan kişinin çocuklardan şüphelendiği sırada, hızlı bir şekilde dışarı çıkarmaya çalıştığı da gözüküyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Firari sanık kulübede yakalandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 04:24
İhlas Haber Ajansı
Firari sanık kulübede yakalandı

Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan bir kişi Artvin’de kulübede saklanırken kıskıvrak yakalandı.

Türkiye’nin en yoğun sınır kapıları arasında yer alan Sarp Kara Hudut Sınır Kapısını kullanarak sahte kimlikle Gürcistan’a kaçmaya çalışan G.G. isimli şahıs, Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde yakalandı. İlçeye bağlı Kaya köyü Papat mevkiinde bulunan bir kulübe içerisinde saklandığı tespit edilen G.G., İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından düzenlenen gece operasyonunda gözaltına alındı. G.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

G.G.’nin 2018 yılında Mersin’in Mut ilçesinde kasten adam öldürme suçundan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Paylaş: