Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu’da Bayram temizliği

Safranbolu Yayın: 15.08.2018 14:22
Yazar:
Safranbolu’da Bayram temizliği

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile kentte mahalle, cadde, meydan, mezarlık ve parklarda yıkama çalışmaları başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Rutin temizlik çalışmalarımızın yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin kentin çeşitli yerlerinde temizlik ve yıkama çalışmalarını hızlandırdı.

Safranbolulu hemşerilerimizin, kentimizi ziyaret edecek yerli ve yabancı misafirlerimizin çok daha temiz bir ortamda ziyaretlerini tamamlamaları, hemşerilerimizin mağdur olmamaları adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda periyodik olarak yıkama, çöp konteynırı temizleme, ilaçlama, ot biçme, yol süpürme gibi çalışmalarımıza hız verdik” denildi.

Yine temizlik ile ilgili sorun yaşayan vatandaşlarımızın Safranbolu Belediyesi Beyaz Masa birimine 153 nolu telefondan ulaşarak taleplerini iletebilecekleri ve derhal geri dönüşün sağlanacağı bildirildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Gündem Yayın: 04.05.2024 21:18
İhlas Haber Ajansı
Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Karabük’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden Karabük istikametine giden A.K (47) yönetimindeki 06 BE 9479 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan S.K (74) yaralandı. Yaralı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Paylaş: