Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük  Gazeteciler Cemiyeti’nden ziyaretler

Gündem Yayın: 04.08.2018 13:38
Yazar:
Karabük  Gazeteciler Cemiyeti’nden ziyaretler

Karabük Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Metin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, TSO Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz ile Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Müdürlüğü görevine atanan Aziz Uludağ’ı ziyaret etti.

İLK ZİYARET TSO BAŞKANI MESCİER İLE MECLİS BAŞKANI YILMAZ’A

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Nuray Alpboğa, Mustafa Özyurt, Hakan Tucer, Nurettin Acar ve Sadık Arslan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier ve Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz’ı makamında ziyaret de bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Metin Kaya,Karabük’ün en büyük sivil toplum örgütü konumunda olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının Karabük kenti için çok önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çekerek,yeni seçilen Mescier ve Yılmaz’a görevlerinde başarılar diledi.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, “Dönemimizde hem üyelerimiz hem de Karabük için başarılı işlere imza atmaya çalışacağız. Bu oda Karabük’ün ticaretini de sanayisini de temsil eden en önemli oda ve bizlerde bunun bilincindeyiz” dedi

Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz nazik ziyaretleri için Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, hep birlikte Karabük için güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Başlıksız 6 kopya 3

KARABÜK GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ULUDAĞ’A ZİYARET

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Mustafa Özyurt ,Nurettin Acar ile Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkan’ı İbrahim Harmanbaşı Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Müdürlüğü görevine atanan Aziz Uludağ’ı Makamında ziyaret etti

Uzun Yıllar Sağlık Camiasında bir çok kademede görev yapan Aziz Uludağ’ın Karabük Üniversitesi Eğitim  Araştırma Hastanesi Müdürü olarak atanması Karabük kamuoyu kadar Basın Mensupları tarafından da olumlu karşılandı.

Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Üniversitesi Araştırma Hastanesi Müdürlüğü görevine atanan Aziz Uludağ,” Her yönetici gibi bende almış olduğum bu bayrağı en iyi şekilde ve en yukarıya çıkartmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Bu çalışmalarım sırasında siz basın mensupları başta olmak üzere Tüm Karabük halkı ve çalışanlarımızdan destek bekliyorum.Amacımız Karabük insanına en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum ve Bu bayrağı çok daha yukarılara çıkaracağınıza inanıyoruz.Biz Basın mensupları olarak bu çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti

Zonguldak Yayın: 01.05.2024 20:12
İhlas Haber Ajansı
Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Matematik Cevherleri Yarışıyor” kapsamında düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Fen Fakültesi Matematik Bölümü ve Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi iş birliğinde 4. 7. ve 8. sınıflara yönelik düzenlenen “Matematik Cevherleri Yarışıyor” etkinliği kapsamında ödül töreni düzenlendi. Etkinliğe ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, ZBEÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyeleri, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adnan Karakurluk, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Yarışma kapsamında il genelinde devlet ve özel okullarda eğitim-öğretime devam eden ilkokul 4. sınıf ile ortaokul 7. ve 8. sınıf seviyesindeki öğrenciler sınava tabi tutuldu. Öğrencilerin bulundukları sınıf düzeyindeki matematik öğretim programında bulunan kazanımlarından edinmeleri beklenen bilgi ve beceri durumlarını tespit etmek, gelişimlerini takip etmek ve eksiklerini gidermek amacıyla düzenlenen etkinlikte, derece giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Rektör Özölçer, ZBEÜ ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde yapılan etkinliğin önemine değinerek, dereceye giren öğrencileri tebrik edip eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.