Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yaz İzci Kampında Son Başvuru Tarihi 20 Ağustos

Safranbolu Yayın: 15.08.2014 14:52
Yazar:
Yaz İzci Kampında Son Başvuru Tarihi 20 Ağustos

Safranbolu Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İzcilik Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Ümraniye Kent Ormanı’nda ücretsiz olarak düzenlenen “ 2014 Yaz İzci Kampı ” son başvuru tarihi 20 Ağustos.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Türkiye İzcilik Federasyonu koordinasyonu işbirliği ile organize edilen 2014 Yaz İzci Kampı’na 1999 – 2004 yılları arasında doğan çocuklar katılabilecek.

Temel ve İleri Seviye İzcilik, Kişisel Gelişim, Hafıza Teknikleri, Resim, Müzik, Tiyatro, Yüzme, Bisiklet, Binicilik, Pentatlon, Badminton, Arama – Kurtarma, Çevre – Orman, İtfaiye – Yangın, Tırmanma Duvarı, Balıkçılık, Kano ve Kürek, İlk Yardım ve Trafik konularında eğitimlerin verileceği 2012 Yaz İzci Kampında; çocuk ve gençlerin sosyalleşmeleri, ekip halinde çalışma becerilerini geliştirmek, öğrenme şevki, keşfetme duygusu, doğayı ve çevreyi sevmeleri, doğa şartlarına uyum sağlayarak şartlara uygun yaratıcı fikirler ortaya koyabilmeleri, analitik düşünme becerisine sahip olmaları amaçlanıyor.

Ücretsiz olan kampın başvurular Beyaz Masa, Emek Sosyal Tesisleri, ( Genç Eksen Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü )  Aslanlar SAKEM ve Tarihi Belediye Binasında yapılıyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalandırmada mahsur kalan anne kedi ve yavrularını itfaiye ekipleri kurtardı

Manşet Yayın: 06.05.2024 10:14
İhlas Haber Ajansı
Havalandırmada mahsur kalan anne kedi ve yavrularını itfaiye ekipleri kurtardı

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen anne kedi ve yavruları itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Esentepe Mahallesi Sunduk Caddesinde meydana geldi. Özenginler Sitesinde bulunan apartmanın havalandırma boşluğunda kedi seslerini duyan vatandaşlar itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler anne kedi ve 4 yavrusunu mahsur kaldıkları yerden kurtardı.
Daha sonra sepet içerisine konulan kediler doğal ortama salındı.

AW197461 03 jpg