Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yaşlı kadından 7 gündür haber alınamıyor 

Safranbolu Yayın: 30.05.2018 14:33
Yazar:
Yaşlı kadından 7 gündür haber alınamıyor 

Safranbolu ilçesinde 7 gün önce evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 80 yaşındaki kadının bulunması için polis, jandarma ve AFAD ekiplerince arama çalışması sürüyor.
İlçeye bağlı Aşağı Tokatlı Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan 4 çocuk annesi Alzheimer hastası Şahinde Yavuz (80), 7 gün önce evinden dolaşmak için çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailenin kayıp başvurusu üzerine bölgede polis, jandarma ve AFAD ekiplerince İncekaya Kanyonu’nda yoğunlaşan arama çalışmaları aralıklarla devam ediyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta mayıs karı yaylayı beyaza bürüdü

Dünya Yayın: 06.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi, Tokat’ın yüksek kesimlerinde yağan yağmurun yerini kara bırakmasına neden oldu. Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Taşlıca köyünde bir vatandaş, kar yağışını cep telefonu ile görüntüledi. Kar yağışıyla Taşlıca Yaylası mayıs ayında beyaza büründü. Görüntülerde, koyunların da üstünün karla kaplandığı görüldü.

Paylaş: