Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KYK’nın ışıkları Kudüs için yandı 

Gündem Yayın: 18.05.2018 13:31
Yazar:
KYK’nın ışıkları Kudüs için yandı 

Karabük’te Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait binaların ışıkları Kudüs için yandı.
Yaklaşık 650 bin gence ev sahipliği yapan KYK, kutsal topraklardaki İsrail zulmüne karşı sesini yükseltiyor. Tüm yurtlara “Kudüs Kırmızı Çizgimizdir” yazılı pankartlar asan, gençlere Kudüs’le ilgili belgesel gösterimi yapan ve 25-29 Nisan 2018 tarihlerinde 81 ilden 162 genci Kudüs ile buluşturan KYK, tüm Türkiye ve KKTC’deki yurt binalarının ışıklarıyla Kudüs yazdı.
14 Mart’ta ülke geneli ve KKTC’deki tüm yurt binalarının ışıklarıyla aynı anda ‘Afrin’ yazarak Zeytindalı Harekatına ve Mehmetçiğe destek veren KYK, bu akşam saat 21.00’de aynı anda gerçekleştirdiği eylemle Kudüs’ün ebediyen İslam’a ait olduğunu haykırdı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalandırmada mahsur kalan anne kedi ve yavrularını itfaiye ekipleri kurtardı

Manşet Yayın: 06.05.2024 10:14
İhlas Haber Ajansı
Havalandırmada mahsur kalan anne kedi ve yavrularını itfaiye ekipleri kurtardı

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen anne kedi ve yavruları itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Esentepe Mahallesi Sunduk Caddesinde meydana geldi. Özenginler Sitesinde bulunan apartmanın havalandırma boşluğunda kedi seslerini duyan vatandaşlar itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler anne kedi ve 4 yavrusunu mahsur kaldıkları yerden kurtardı.
Daha sonra sepet içerisine konulan kediler doğal ortama salındı.

AW197461 03 jpg