Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

TED’den Ankara’da 15 Bin Kişilik Dev Festival 

Gündem Yayın: 16.05.2018 14:25
Yazar:
TED’den Ankara’da 15 Bin Kişilik Dev Festival 

Türk Eğitim Derneği (TED) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak üzere, 15 bin kişilik dev bir kadroyla gençlik festivali düzenlemeye hazırlanıyor.

Bu yıl 90. Yaşını kutlayan TED, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir kutlama yapacak. Bünyesindeki 38 TED Okulu, TED Üniversitesi, spor takımları, mezun dernekleri, akademik kadrosu, öğretmenleri, velileri, gönüllüleri ve öğretmenleriyle milli bayram bilincini yeniden yükseltmek için kolları sıvayan TED, Genel Merkez ve TED Ankara Koleji ev sahipliğinde 3 günlük bir Gençlik Festivali düzenleyecek. 17,18 ve 19 Mayıs’ta TED Ankara Koleji İncek Kampüsü’nde gerçekleştirilecek festivalde yok yok. Spor müsabakalarından, sanat etkinliklerine, rodeodan, dans gösterilerine kadar birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer alacağı festivalin ikinci gününde ise tüm TED Ailesi Anıtkabir’de kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda olacak.

MANGA COŞTURACAK

Türkiye’nin en sevilen müzik grupları arasında yer alan Manga da festivalin ikinci gününde TED Ankara Koleji’nde bir konser verecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanacağı üçüncü günde ise 15 bin kişilik geçit töreni düzenlenecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

28 yaşındaki genç hastalığına yenik düştü

Kastamonu Yayın: 07.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
28 yaşındaki genç hastalığına yenik düştü

Kastamonu’da organ yetmezli sebebiyle tedavi gören 28 yaşındaki genç, hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki serkan Kayan, organ yetmezliği sebebiyle 1 aydır tedavi gördüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ailesini ve yakınlarını yasa boğan Kaya’nın cenazesi, öğle namazına müteakiben, Doğanyurt ilçesine bağlı Düzağaç köyü Ekecek Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Paylaş: