Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

 “Açık Kapı” personeli Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti 

Gündem Yayın: 08.05.2018 12:26
Yazar:
 “Açık Kapı” personeli Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti 

İçişleri Bakanlığı tarafından vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi amacıyla kurulan ‘Açık Kapı’ projesi kapsamında görev yapacak olan personeller Sorumlu İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin Zafer ile birlikte Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti
Proje kapsamında Yeşil Mahalledeki yeni Valilik Binası giriş katında hizmet verecek olan Açık Kapı Biriminde 5 personelin görevlendirildiğini ifade eden Vali Kemal Çeber, “Vatandaşlarımız, Valiliklerde bulunan Açık Kapı Bürolarına giderek veya internet üzerinden online olarak ya da yakında hizmete geçecek olan mobil uygulama yoluyla başvuru yapabilecekler. Başvuru yapıldığı anda başvuru sahibine sms yoluyla bir başvuru numarası gönderilecek, başvuru elektronik sisteme kaydedilecek sonrasında başvuru sahibi başvuru durumunu online olarak takip edebilecektir. Oluşturulan başvurular konusuna göre ayrıştırılarak ilgili kuruma yönlendirilip 7 gün içinde olumlu ya da olumsuz cevaplanması sağlanacak. Projeyle vatandaşlarımızın isteklerine karşılıklı güven ortamı içinde cevap verilmesi ve sorunlarının hızlı, etkin ve verimli bir şekilde çözümlenmesi amaçlanmaktadır” dedi.
Eğitim alarak göreve başlayacak personeli tebrik eden Vali Çeber “Açık Kapı” personeline görevlerinde başarılar diledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Manşet Yayın: 08.05.2024 15:21
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Karabük’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dünya Atletizm Günü çerçevesinde çocuklar için spor şenliği düzenlendi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen şenliğe 4-7 ve 8-11 yaş arası yaklaşık 100 çocuk katılırken çocuklar için birbirinden farklı spor aktiviteleri yapıldı. Atletizm spor dalının bilinilirliğinin arttırılması, okul çağındaki çocukların ders dışı zamanlarında spor yapma becerilerinin geliştirmesi, bilgisayar başında ve durağan geçen yaşam döngülerine fiziksel hareketlilik getirilmesi amacıyla Dünya Atletizm Günü çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

AW199519 05 scaled
Etkinliğe katılan çocuklara katılım belgeleri Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Ali Osman Sevim tarafından takdim edildi.
Şenlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

AW199519 06 scaled