Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İki  katlı ev alevlere teslim oldu 

Gündem Yayın: 12.04.2018 14:31
Yazar:
İki  katlı ev alevlere teslim oldu 

Karabük’te çıkan yangında iki katlı bir ev alevlere teslim oldu. Can kaybının yaşanmadığı olayda ev tamamen yanarak kül odu.
Edinilen bilgiye göre, olay Bolkuş köyü Yalnızca Mahallesi’nde sabaha karşı meydana geldi. İhsan Uluçay ve eşi Pakize Uluçay’ın yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin tüm evi sardığı yangını fark eden İhsan Uluçay eşi ile birlikte kendini güçlükle dışarı atarken, durum Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerine verildi. Bu sırada Uluçay’ın komşuları ellerine aldıkları hortumlarla yangına müdahale ederken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını diğer evlere sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. İki katlı evin tamamen yok olduğu yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: