Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Öğrencilerden Afrin’e anlamlı destek 

Gündem Yayın: 04.04.2018 13:58
Yazar:
Öğrencilerden Afrin’e anlamlı destek 

Karabük merkez Kayabaşı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Afrin’deki Mehmetçiklere moral ve destek olmak amacıyla giysi yardımında bulundu.
Karabük merkez Kayabaşı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Afrin’deki Mehmetçiklere moral ve destek olmak amacıyla 9 koliden oluşan giysi yardımı yaptı. Hediye paketi yaparak içine duygu ve düşüncelerini anlatan resim ve mektup yazarak törenle dualar eşliğinde Afrin’e gönderdi.
Karabük İl Milli Eğitim Müdür Ali Köse’nin katılımıyla gerçekleşen törende öğrenciler, Afrin’de kahramanca çarpışarak şehit düşmüş olan Mehmetçiklerimizi temsilen Ay Yıldız koreografisi oluşturarak komando andı hep bir ağızdan okudu.
Programın ardın öğrenciler tarafından hazırlanan koliler Afrin’e gönderildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı

Gündem Yayın: 06.05.2024 20:36
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ta bir evde bulunan mutfak tüpü bomba gibi patladı, maddi hasar meydana geldi.

Olay, Erbaa ilçesi Kuruçay Mahallesi Genç Osman Caddesi Şehit İbrahim Alıcı Sokak üzerindeki tek katlı bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Duran Yıldız evde olduğu sırada mutfak tüpünden sızan LPG gazı alev aldı. Patlama sonucunda Yıldız’ın vücudunda ikinci derecede yanıklar meydana geldi. Evin duvarları yıkıldı ve içerisi savaş alanına döndü. Yıldız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Paylaş: