Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bakan İsmet Yılmaz’dan Aybüke öğretmenin ailesine ziyaret 

Gündem Yayın: 04.04.2018 13:52
Yazar:
Bakan İsmet Yılmaz’dan Aybüke öğretmenin ailesine ziyaret 

Karabük’te toplu açılış törenine katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2017’de Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Aybüke Yalçın’ın ailesini ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekili ve TBMM Eski Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Karabük Valisi Kemal Çeber ile birlikte Aybüke öğretmenin Safranbolu ilçesinde bulunan evine ziyaret gerçekleştirdi.
Baba Sadık Yalçın, misafirleri evinin girişindeki yolda karşıladı. Daha sonra beraber eve geçen heyet, anne Zehra Yalçın ve dede Ömer Gümüşçü ile görüştü. Ziyaretin anısın Aybüke öğretmenin annesine Bakan Yılmaz tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Bakan Yılmaz, aileye öğrenciler tarafından yapılan Bakara Suresi’nin 154. Ayetinin el işlemesinin yer aldığı tablo hediye etti.
Bakan ve beraberindekiler tekrar taziyelerini bildirirken ziyaret basına kapalı olarak devam etti. Bakan daha sonra Safranbolu ilçesindeki okul ziyaretlerini gerçekleştirecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisine iade-i ziyaret

İlçe Haberleri Yayın: 04.05.2024 08:36
İhlas Haber Ajansı
Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisine iade-i ziyaret

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisine iade-i ziyarette bulunarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde seçilen üyeleri tebrik etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen tarafından karşılanan Vali Yavuz, Meclis Toplantı Salonunda meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Sözen nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Yavuz’a teşekkürlerini sundu.

Ziyarette konuşan Vali Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı Sözen ve meclis üyelerini tebrik etti.

Karabük için hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Yavuz, “Karşılıklı olarak birbirimizi çalıştıracağız. Kazanan Karabük olacak. Bu dönemle birlikte inşallah el ele güzel işler yaparız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Paylaş: