Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Vergili’den esnaflara moral desteği

Gündem Yayın: 24.02.2018 13:51
Yazar:
Başkan Vergili’den esnaflara moral desteği

Karabük Belediye Başkanı Rafet  Vergili, esnaf ziyaretlerine ONEL Alışveriş Merkezindeki esnafları ziyaret ederek devam etti.

Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Başkan Vergili; “Piyasaların çok durgun olduğu şu günlerde esnafımıza moral desteği olmaya çalışıyoruz. Esnaflardan gelecek öneri ve talepler doğrultusunda, Belediye olarak onları rahatlatacak uygulamalar için uğraşacağız. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta 2 hırsızlık zanlısı yakalandı

Gündem Yayın: 04.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ta iki hırsızlık zanlısı, çaldıkları eşyalar ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çaycuma ilçesinde bir evden hırsızlık olayının gerçekleştirildiği ihbarı üzerine yaptıkları çalışmada 2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin çaldığı 2 adet kesim motoru, 1 adet çim biçme makinesi, 2 adet kazma, 2 adet balta, 2 adet el testeresi, 2 adet eğe, 1 adet çekiç, 1 adet ip, 1 adet şemsiye, 1 adet orak, 1 adet boru anahtarı ve 1 adet av tüfeğine el konuldu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hırsızlık zanlılarının çaldığı eşyalar da sahibine teslim edildi.

Paylaş: