Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“Haftaya Başlangıç” toplantıları devam ediyor.

Gündem Yayın: 18.12.2017 13:50
Yazar:
“Haftaya Başlangıç” toplantıları devam ediyor.

Kaymakamlıklarımız, İl Müdürlüklerimiz ve ilimizdeki kurum ve kuruluşlar arasında bilgi alışverişinde bulunmak, kurumlar arasında iletişim ve empati yaklaşımını geliştirmek, ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşmek amacıyla Vali Kemal Çeber tarafından uygulamaya konulan ve iki haftada bir yapılması planlanan “Haftaya Başlangıç” toplantısı Defterdarlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Vali Kemal Çeber Başkanlığında yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Per. Albay Tekin Nemlioğlu, Vali Yardımcısı Barboros Baran, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda ilk sunumunu yapan Eskipazar Kaymakam V. Hüseyin Remzi Konak; Eskipazar ilçemizin genel durumu, eğitim, sağlık, gıda, tarım ve hayvancılık, ilçede desteklenen projeler, yürütülen faaliyetler, turizm potansiyeli, orman varlıkları, köyler, mali ve ticari hayat, hedefler ve ilçede ihtiyaç duyulan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra İl Defterdarlığı sunumunu gerçekleştiren İl Defterdarı Osman Koçaş yaptığı sunumda; Defterdarlığın tarihçesi, genel durumu, tahakkuk, borçların yapılandırılması,  hedefler, araç ve personel durumu, yatırımlar ve uygulanmakta olan projeler hakkında detaylı Vali Kemal Çeber ve katılımcılara sunumlar eşliğinde bilgiler verdi.

Toplantı soru-cevap ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Eskipazar Yayın: 08.05.2024 20:49
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Eskipazar ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın aracında ve ikametinde arama yapıldı. Aramada hassas terazi, 109,56 gram kenevir bitkisi tohumu, 9,26 gram toz esrar, 5 parça halinde alüminyum folyo içerisinde 10,77 gra metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, sigara sarma kağıdı ve ambalajlama paketirulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.