Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Çeber Aday Öğretmenleri kabul etti

Gündem Yayın: 07.12.2017 13:46
Yazar:
Vali Çeber Aday Öğretmenleri kabul etti

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse beraberinde Müdür Yardımcısı Nevzat Akbaş, Projeler Birimi Sorumlusu Erdal Üngören, Aday Öğretmenler Koordinatörü ve Aydınlıkevler Ortaokulu Müdürü Adnan Cansız, 2017 yılında Karabük’te  yılın öğretmeni seçilen Safranbolu Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Çetin ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında göreve başlayan aday öğretmenler ile birlikte Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret programında 2017 yılında Karabük’te yılın öğretmeni seçilen Safranbolu Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Çetin’i kutlayan Vali Kemal Çeber, Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak, “Öğretmenlik mesleği en kutsal mesleklerden biri, göreviniz süresince öğrencilerinizin hayatına dokunacak onları etkileyecek metotlar ve yöntemler bulmalısınız. Çok çalışmalı ve çok okuyarak kendinizi geliştirmelisiniz. Hemen hemen herkesin hayatını şekillendiren öğretmenleri olmuştur. Sizlere aday öğretmenlik döneminizde ve sonrasındaki meslek hayatınızda başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Gündem Yayın: 28.04.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Rize’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde, Rize Merkez ve İyidere ilçesinde 6 farklı adreste operasyon gerçekleştirildi. 6 şahsa yönelik KOM, JASAT ve Asayiş Timlerinin katılımı ile adreslerde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 86 adet tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız yivli av tüfeği, 25 adet piyade tüfeği mermisi, 2 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği, 139 gram kubar esrar maddesi, 15 gram toz esrar maddesi 37 kök kenevir bitkisi, 2 esrar öğütme aparatı, 2 adet uyuşturucu içme aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Yapılan Aramalarda yakalanan 5 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatılırken, 1 şüpheli şahsın yakalanması için çalışılıyor.

Paylaş: