Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kardemir Karabükspor, Konyaspor hazırlıklarına başladı 

Spor Yayın: 06.12.2017 12:00
Kardemir Karabükspor, Konyaspor hazırlıklarına başladı 

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor zorlu maçın hazırlıklarına başladı.
Ligde üst üste aldığı altı mağlubiyet ile 8 puanla ligin son sırasında yer alan Kardemir Karabükspor, 2 günlük iznin ardından Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına tesislerinde başladı. Teknik Direktör Tony Popovic yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat süren idmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.
İdmana sakatlığı bulunan Dany’nin yanı sıra rahatsızlığı bulunan Seleznov katılmadı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Spor Yayın: 20.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Trabzonspor’a sezon ortasında transfer olan Thomas Meunier, Trabzon’u sevdi. Meunier, eşi ve çocukları ile dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ü gezdi.

Trabzonspor’un sezon ortasında Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’dan 1.5 yıllığına transfer ettiği Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, tatil günlerinde kenti geziyor. Başarılı futbolcunun son adresi ise dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl oldu. Eşi Deborah Panzokou ve 3 çocuğu ile birlikte doğa harikası Uzungöl’ü ziyaret eden deneyimli futbolcu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Paylaş: