Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kızılay yardımlarına tüm hızıyla devam ediyor

Gündem Yayın: 01.11.2017 14:37
Yazar:
Kızılay yardımlarına tüm hızıyla devam ediyor

Müslüman Müslümanı dilendirmez slagonu ile çalışmalarını yaptıklarını belirten Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun; “Kızılay Karabük Şubesi olarak yoğun bir tempo ile çalışıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz” dedi.

Karabük’te ihtiyaç sahibi vatandaşların tespitini yapıp taleplere anında cevap verildiğini belirten Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, “Türk Kızılayı olarak Karabük’te sistemli ve titiz bir çalışma içerisindeyiz. Arkadaşlarımız, İlimizde yardıma muhtaç vatandaşlarımızın tespitini gerçekleştirip nelere ihtiyaçlarının olduğunu not alıyor. Yapılan bu çalışmaylada ürünler ailelerimize Kızılay personellerimiz ve gönüllü çalışanlarımız tarafından teslim ediliyor. Bugünde Kartaltepe Mahallesi’ndeki Afganistan uyruklu bir ailemize yatak ve battaniye yardımında bulunarak ihtiyaçlarını gidermiş olduk” diye konuştu.

Başkan Uzun son olarak; Karabük’te birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elinin Türk Kızılayı Karabük Şubesi tarafından ulaştırılacağını belirtti.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Arazi anlaşmazlığından 74 yaşındaki komşusunu bıçakladı

Gündem Yayın: 08.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da bir kişi arazi anlaşmazlığı tartışmasında 74 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinin kırsal mahallesi Kabadüz’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Resul D. (55) aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan komşusu Ahmet K.’yi (75) karnından bıçakladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı Ahmet K., tedavi altına alındı. Resul D. ise Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: